Nyheter

NORDIC SEACO - 27 ÅR!

Publisert: 23/08/23 Oppdatert: 23/08/23
Den 21.08.1996 ble Nordic Seaco AS stiftet i Paris, Frankrike, med CORNIC SA som hovedeier. Det er med andre ord 27 år gått i en bransje som kontinuerlig endrer seg. Siden 2003 har selskapet vært i Hogne Worren sitt eie, og en kan med viss stolthet si at det utelukkende har vært svarte tall.

27 år er egentlig ikke et jubileum, det må liksom være runde tall-  og det er heller ikke den store feiringen, bortsett fra et godt fruktfat! Men med de store utfordringer som er blitt løst gir det likevel tid til refleksjoner og også med bekymringer med tanke på det som skjer rundt oss i samfunnet og ikke minst geopolitisk.

Vi har taklet både pandemien og utfordringer med tanke på krig i Ukraina, og vi har hatt flere leveringer der selv nå i krigstid. Det gjør en svært ydmyk.

Selskapet har mange solide medspillere og ikke minst ansatte som har fabelaktig kunnskap. Vi er ikke størst, men vi kan snu oss raskt rundt og legge en ny strategi. Vi er som en småbåt kontra en supertanker som trenger 3 km for å stoppe. Det er utfordringer hver dag, men vi har mange markeder som vi dekker og et bredt spekter av varer, slik at vi reduserer risiko.

Vi ser tilbake på disse årene med stor glede og entusiasme. Det er et stort privilegium å kunne bidra til å være i verdens mest spennende næring. Ikke noe galt med møbler eller andre ting, men det er relativt statisk, i forhold.

Vi gleder oss til et fortsatt godt samarbeid fremover med våre partnere og kunder!

 

 

Hogne Worren

CEO