Nyheter

MØT VÅR NYE SALGSSJEF!

Publisert: 02/08/23 Oppdatert: 02/08/23

Ove Brand-Hansen startet 1. august som salgssjef hos Nordic Seaco AS.

Ove er 42 år, er oppvokst i Ålesund, og er bosatt med kone og tre barn på Ellingsøy rett utenfor Ålesund sentrum. I tillegg til å være en travelt opptatt familiemann med barn på hhv. 14, 11 og 1,5 år er han også en meget engasjert fotballtrener for Ellingsøy Jenter 2012. Det som blir igjen av fritid tilbringes med familien på deres fristeder i Valldalen i sommerhalvåret og på Bjorli i vinterhalvåret.

 

 

 

Ove kommer fra stillingen som Business Development Manager hos Hofseth BioCare ASA, hvor han de siste fire årene har drevet med forretningsutvikling og salg av marine ingredienser av laks, som lakseolje, hydrolysert lakseprotein og kalsium fra laksebein, i tillegg til ferdigprodukter som eksempelvis Brilliant Salmon Oil for pets – som har hatt en rivende utvikling de siste årene – og nå finnes i mer enn 30 markeder globalt, i tillegg til å være fiskeoljeprodukt nr. 1 hos Amazon UK.

Før dette arbeidet han som salgskonsulent hos Mars Multisales Nordic AS, med salg av blant annet Petfood-merkene Pedigree og Whiskas til nasjonale dagligvarekjeder i Norge.

Ove ser frem til å bidra med sin bakgrunn og kompetanse, og sammen med resten av teamet hos Nordic Seaco videreutvikle eksisterende, samt utforske nye forretningsområder i tiden fremover.

Vi er svært glade for å kunne ønske Ove velkommen og det er etterlengtet etter at vi har vært kapasitetsmessig nede en periode. Vi er sikker på at vi skal få utviklet mye og spennende sammen, og både i lag med leverandører, nye spennende kunder og forretningsområder.

 

Ove hadde et ønske om å bevege seg mer mot fiskeindustrien og det ønsket skal vi være med på å legge forholdene til rette for! Vi gleder oss stort til å få han på laget og ønsker han velkommen til Nordic Seaco, sier daglig leder Hogne Worren.