Nyheter

Key Accounts - Gunn og Fredrik

Publisert: 22/01/24 Oppdatert: 25/01/24
Vi har gleden av å informere om at både Gunn og Fredrik har fått nye stillinger.

Fredrik Gjerdsbakk Worren tiltrådte som Key Account Manager på slutten av fjoråret. Han har vært et frisk pust for oss, og vist gjennom året som gikk, evnen til å ta arbeidsoppgaver på strak arm. Først som trainee og deretter som logistikk koordinator. Fredrik er kreativ og uredd - og han har en fin tilnærming til arbeidsoppgavene.

Nordic Seaco har gjort noen strategiske endringer som gjør at vi omdisponerer hans oppgaver fra tidligere, og frigjør hans kapasitet inn mot mer salgsrettet arbeid og oppfølging av utvalgte kunder.

 

Gunn Bortne har gjennom mange år være en del av Nordic Seaco teamet! Som vår nyutnevnte Senior Key Account Manager, jobber hun inn mot spesielt krevende retail kunder og produsenter. Gunn har også ansvar for sertifisering av Nordic Seaco inn mot IFS Broker, som vi satser på å få på plass i 2024.

Nordic Seaco har alltid hatt, med suksess, en flat organisasjon. Dette tilstreber vi også fremover.

Vi står foran vanskelige markeder og krevende situasjoner, men med dyktige folk i organisasjonen skal vi kunne navigere til det beste for selskapet. Vi gleder oss til å samarbeide med både leverandører og kunder, i det vi går inn i vårt 28.år siden vi ble stiftet!